Изгодни оферти за апартамент под наем в Слънчев бряг

Ако си търсите апартамент под наем в Слънчев бряг за предстоящия летен сезон, ви съветваме да продължите да четете тази статия, защото може би сте попаднали на точното място. За някои хора най-големият морски курорт е място за почивка и избухване до зори в среднощните плажни барове, клубове и дискотеки, а за други е един страхотен начин да изкарат голяма сума пари, тъй като всички знаем, че сезонна работа е на принципа: „Ден година храни“. Разбира се, трябва да намерите къде да отседнете през летния сезон и това място трябва да бъде достатъчно евтино, за да не давате половината си припечелени пари за наем, но не трябва и да отсядате в някакви мизерни и неподдържани апартаменти, защото все пак на никой няма да му бъде приятно.

Изгодни оферти за апартамент под наем в Слънчев бряг може да намерите на този сайт Elit2bg.com. Това е официалният сайт на апартхотел Елит 2, разположен на изключително стратегическо място в курорта. Намира се на няколко метра от плажа Какао бийч и на същото разстояние от пешеходната зона на курорта, където се намират всички останали заведения за хранене, ресторанти и барове. Проверете адреса на комплекса на техния уебсайт Elit2bg.com.

Изгодни оферти за апартамент под наем в Слънчев бряг

Имате възможност да изберете апартамент под наем с различна големина, в зависимост от вашия бюджет – студио, двустаен и тристаен. Освен апартамент под наем, вие получавате и безплатен паркинг, където можете преспокойно да оставяте личния си автомобил без да се притеснявате за него. В непосредствена близост до хотела има автобусна спирка, откъдето може да си хванете автобус за всички съседни населени места – Свети Влас, Несебър, Бургас, Радва, Поморие, Созопол и т.н.

Резервирайте своя апартамент под наем още сега онлайн на техния сайт или с обаждане на телефонен номер +359 886 881 910. За да бъде потвърдена резервацията ви, трябва да преведете до 30% от цялата сума за вашия престой.

You may also like...