Почивки в Египет на топ цени за 2020г

Ако по-екзотичните и далечни дестинации винаги са ви се стрували недостижими, в сравнение с тези в Европа, то прочетете тази статия докрай, за да разберете, че това съвсем не е така. Главната причина, поради която живеем с убеждението, че не можем да си позволим почивки в Египет, например, е цената им. Но в следващите редове ще говорим за почивки в Египет на цени от 598 лв. за 2020г. Продължете да четете докрай, за да разберете къде можете да получите повече информация.

Безкрайните пясъци и древните пирамиди са нещото, което не спира да привлича все повече и повече туристи към земите на Египет. Ако и вие сте едни от тях и желаете това да бъде следващата ви планувана почивка за 2020 година, то сте отворили точната статия за вас. Знаете ли, че можете да изберете почивки в Египет на цени от 598лв? Да, точно така, звучи ви нереално, но си е самата истина, защото от BalkanikaTravel.bg предлагат най-изгодните оферти на своите клиенти.

почивки в Египет

Ако посетите техния сайт ще разгледате разнообразието от оферти за още много дестинации, в това число почивки в Египет, Мароко, Америка и където още се сетите. Почти няма място на света, което не можете да посетите с Балканика Травъл БГ. Фирмата има два офиса на територията на гр.София – на ул.Раковски 134 и на ул.Петър Парчевич 57 ап.1, така че можете да отидете на място и да получите страхотни оферти за почивки в Египет. Ако желаете да им се обадите, свържете се с тях и на посочените телефони за контакт: 0700 100 38, или мобилен: (+359) 888 570 600 и направете резервация за мечтаната от вас дестинация.

You may also like...